Penantian
30 October 2016, ϟ 0 shout(s)

Photobucket

Menunggu sesuatu yang sangat mengebalkan bagiku,
Saatku harus bersabar dan terus bersabar,
Menantika kehadiran dirimu, 
Entah sampai kapan ku harus menunggu...

Sabar itu indah, hm
Teruskan bersabar untuk mendapat keindahan yang tak pasti, walaupun tak pasti, tapi akan dapat !
Walaupun bukanlah cinta jarak jauh dari Oxford ke Korea, dari China ke Medina, tetapi kejauhan itu sangat dirasai walaupun hanya Raub.



Ramadhan
19 June 2015, ϟ 0 shout(s)

Photobucket



Salam Ramadhan al mubarak. *dah kenapa puasa-puasa letak gambar makanan besaqq..
Just wondering, who is going to keluarkan saliva from mouth. 

Hajat letak gambar, adalah untuk memakan makanan itu. Tapi tak berkesampaian, Buka puasa western? haih, fikir senang? 

Actly, EMPTY YOUR STOMACH AND FEED YOUR SOUL ^_^

Bersempena dengan ramadhan, advertisements on tv semua pakai jilbab, the drama abt sins, pray, parents, family, hometown. Wahh even tv dah ready celebrate ramadhan? Then, we?

But sometimes, manusia puasa bcs want to lose weight. 
Tak salah.. tetapi, kita puasa ni tajdidkan niat betul-betul. Puasa ni ibadah, salah niat.. SIA SIA.
Nauzubillah.  
Here a tip for you guys 


Sekian itu sahaja yang saya mampu share hari ni, insha Allah. Assalamualaikum.
//SEEN//

Lama
7 February 2015, ϟ 0 shout(s)

Photobucket

LAMA dah aku tak "bersih" kan diary aku ni. Berhabuk aku tengok. haihh. 

Marilah sama2 gotong royong. banyak bakeria, virus, oh my!!! tidakkk!

Ok, kenapa LAMA <-- menjadi Title pada hari ini? Asbab nya ialah, 
1. lama tak tengok blog
2. lama tak post
3. lama tak join GA
4. lama tak basuh blog
5. lama tak sabunkan blog
6. lama tak pakaikan baju dia
7. lama tak pakaikan aksesori
8. sikatkan rambut
9,10,11,12.........

Pokoknya semua nya LAMA!

Ok kita mula dari A yee. 

Hai salam perkenalan. Nama aku afiqah auni. orang semua  panggil auni. tapi tahun ni, nak suruh diorang panggil Afiqah. 

Berdasarkan yang aku tau la eh, 

Afiqah ---- sangat berpengetahuan
Auni ------ lemah lembut

So, tahun ni nak jadi pandai BANYAK.. 

Heheee :3 haih. patutnya banyak homework, tapi dah midight :( otak tengah mengecut :D hhahah esok sambung. esok balik hostel :) Hostel bila aku cerita aku duk hostel ni? haha.. Tunggu.......

Wallahualam :) Assalamualaikum w.b.t 


new past